på svenska in english

TKY

TKY:n laskettelureissu Himokselle

Ajankohta

ke 01.04.2009 07:00 - 19:30

Sijainti

Himos

Kuvaus

TKY järjestää kiltojen yhteisen laskettelureissun Himokselle keskiviikkona 1.4. Lähtö on klo 7.00 Otaniemestä (OK20:n edestä) ja paluu Otaniemeen tapahtuu samana päivänä noin klo 19.30 Reissun hinta on korkeintaan 35 euroa, johon sisältyy bussimatkat ja hissilippu (6 h). Lopullinen hinta määräytyy lähtijöiden määrän perusteella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä siten, että bussi/bussit yritetään saada mahdollisimman täyteen. Paikkoja on alustavasti varattu kahden bussin verran, mutta muutokset ovat mahdollisia. Varasijoille kannattaa myös ilmota mahdollisten peruutuksien takia tai jos lähtijöitä löytyy paljonkin enemmän, niin järjestetään lisää busseja.

Jos tarvitset vuokravälineitä, ilmoita niistä jo ilmoittautumisen yhteydessä, niin vuokravälineesi ovat saapuessamme valmiina Himoksella odottamassa ja saat ne edullisempaan hintaan. Ryhmäalennuksella hinnat ovat seuraavat: Suksi-/telemarksetti 15e ja Lumilauta-/bladesetti 22e.

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 13.3. klo 12 osoitteessa http://www.tietokilta.fi/ilmo/ilmo.php?id=himos09 ja sulkeutuu 20.3. klo 12.

Lisätietoja: Liikuntatirehtööri Lauri Töllikkö, [email protected]