på svenska in english

TKY

Ultimate-puistoturnaus

Ajankohta

la 12.09.2009 11:00 - 19:00

Sijainti

Otsolahden nurmialue

Kuvaus

Polyteknikkojen liitokiekkoilijat järjestävät ultimaten puistoturnauksen lauantaina 12.9.2009 klo 11-19 Otsolahden nurmialueella.

Turnaus on ilmainen. Joukkueita otetaan mukaan turnaukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kentällä on oltava viisipelaajaa kerrallaan molempien sukupuolten ollessa edustettuina. Joukkueiden pelaajamäärä on rajoittamaton. Yhtä joukkuetta kohti pelejä (kestoltaan n. 25 minuuttia) tulee arviolta 5-6.

Turnaukseen ovat tervetulleita sekä huipputasoiset että ihan
aloittelevatkin kiekkoilijat.

lmoita joukkueesi keskiviikkoon 9.9.2009 mennessä lähettämällä
sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Pelipaikka löytyy
syöttämällä sana "Otsolahti" esim. reittioppaaseen osoitteessa
http://www.reittiopas.fi.

Turnauksen finaali pelataan tänä vuonna kokeiluluontoisesti tasapuolista
kiekkoaikaa tukevassa formaatissa. Joukkueen lähtiessä hyökkäämään alkaa pistelasku nollasta, ja kasvaa pisteellä aina kun pelaaja, joka ei ole aiemmin kiekkoon koskenut vastaanottaa kiekon. Mikäli kaikki pelaajat ovat jo vastaanottaneet kiekon, aloitetaan uusi laskentakierros jonka pisteet lisätään joukkueen jo keräämään 5 pisteeseen. Kierroksia voi olla useampia. Joukkueen maalista saama pistemäärä on em. tavalla yhteenlaskettu maalia edeltävien syöttöjen määrä.

Katkon syntyessä pistelasku alkaa hyökkäävälle joukkueelle taas nollasta. Peliajan loppuessa pelataan käynnissäoleva piste loppuun, tasatilanteessa peliä jatketaan. Pistelaskusta huolehtivat toimitsijat.


Ilmoittautuneet joukkueet ja peliohjelma tulevat myöhemmin näkyville
osoitteeseen: http://polli.tky.fi