på svenska in english

TKY

Aalto Kymppi

Ajankohta

su 20.09.2009 12:00 - 17:00

Sijainti

Tapiolan urheilupuisto

Kuvaus

Aalto Kymppi on Espoon Rantamaratonin yhteydessä sunnuntaina 20.9.2009 järjestettävä liikuntatapahtuma Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilöstölle.

Aalto Kymppi on aaltolaisille maksuton, ja sen voi juosta, kävellä tai vaikka sauvoa. Lisäksi aaltoyliopistolaiset voivat osallistua alennettuun hintaan puolimaratonille (30 euroa) ja maratonille (35 euroa). Aalto Kympin yhteydessä järjestetään tutor-ryhmien välinen kisa -  myös uudet opiskelijat ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan!

Alkulämmittely Kympille alkaa 20.9. klo 11.40. Varsinainen kymppi käynnistyy klo 12.00. Maraton starttaa klo 11.00 ja puolimaraton klo 13.30. Kaikki maalin tulijat saavat Adidaksen teknisen juoksupaidan.

Ilmoittautuminen maratonille ja puolimaratonille päättyy 6.9. ja Aalto-kympille 14.9. Ilmoittaudu linkin kautta:
https://eage.tkk.fi/index.php?forms/fill/TAPAHTUMA_16301_Aalto-kymppi

Puolimaratonille ja maratonille osallistuvat maksavat oman osuutensa osallistumismaksusta tilisiirrolla 6.9 mennessä ilmoittautumislomakkeessa olevalle tilile. Peruutusturvamaksun maksanut voi siirtää osallistumisoikeutensa seuraavaan vuoteen sairastapauksessa esittämällä järjestäjälle lääkärintodistuksen. Ilman peruutusturvaa osallistumisoikeutta ei voi siirtää. Osallistumismaksua ei palauteta.

Katso reittikartat: www.rantamaraton.fi

 

Miksi Aalto Kymppi?

Aalto-yliopisto korostaa liikunnallisen elämäntavan merkitystä hyvinvoinnille. Aalto Kympin avulla tuetaan opiskelijoita ja henkilöstöä omaksumaan liikunta osaksi jokapäiväistä elämää.

Tapahtumaan halutaan mukaan mahdollisimman moni aaltolainen: kympille on varattu tuhat paikkaa aaltolaisille, ja tarvittaessa paikkoja voidaan varata lisää, jotta kaikki halukkaat aaltolaiset pääsevät mukaan. Aalto-yliopisto maksaa Aalto Kympin osallistujien osallistumismaksut.

Aalto Kympistä on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne, joka kokoaa Aalto-yliopiston väen syksyisin kuntoilemaan yhdessä.