på svenska in english

TKY

Metal Club Mökä 10v

Ajankohta

la 01.11.2008 18:00 - su 2.11 02:00

Sijainti

Gloria, (Pieni Roobertinkatu 12)

Kuvaus

10-vuotias raskaana! Oman teekkareiden hevikerhomme Metal Club Mökän pyöreitä vuosia vietetään 1.11.2008 Helsingin Gloriassa  ennennäkemättömällä tavalla: Esiintymässä Evince (USA/FIN), Portrait (SE), Violencer (FIN) ja Cast Iron (FIN). Tapahtuma on K18.

Lisäksi illassa saa julkaisunsa ja ensiesityksensä Kimmo Kuusniemen ohjaama Promised Land of Heavy Metal -dokumentti.

AIKATAULU
18:00 Ovet
19:15 Cast Iron (35min)
20:00 Promised Land of Heavy Metal ensi-ilta (90min)
22:00 Violencer (45min)
23:00 Portrait (SWE) (60min)
00:30 Evince (USA/FIN) (50min)

Liput 12/13e.
Ennakot myynnissä Keltaisessa Jäänsärkijässä (Urho Kekkosen katu 4-6 A, Helsinki). Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon pahimpien sisäänkäyntijonojen välttämiseksi.

Illan virallisena jatkopaikkana toimii Heavy Corner, johon keikkalipulla ilmaiseksi sisään. Jotain juomatarjouksiakin kuulemma tulossa...

Evince: Amerikkalaissuomalainen kivenkova kokeneiden tekijöiden uusi thrash-kokoonpano soittaa uransa ensiesiintymisen Mökän iltamissa!
Bändi nousee Glorian lauteille Mario Frascan (mm. Speed...Kill/Hate) johdattamana valmiina teurastamaan yleisön tulevan Abandon Belief - albuminsa voimin. Levyn julkaisijaa ei tätä kirjoitettaessa ole vielä ilmoitettu, mutta tällä bändillä on hallussaan kaikki ainekset jopa maailmanlaajuiseen läpimurtoon! Tarjolla harvinaista herkkua modernimman mäiskeen ystäville, mm. välimatkasta johtuen et näitä ihan heti Suomessa tämän kerran jälkeen näe.
www.evincemetal.com
www.myspace.com/evincemetal

Portrait: Illan ruotsalaisvieraat ovat ensimmäisillä Suomen-keikoillaan (suuret kiitokset näin julkisestikin Metal Warningille, jonka kanssa yhteistyössä saatiin kikkailtua nämä Suomeen!). Mercyful Faten uutta tulemista odotellessa bändi on ”pakko nähdä” -osastoa vähintäänkin kaikille MF/King Diamond -faneille, mutta ylipäänsäkin Judas Priestin ja kumppaneiden harrastamaan 80-luku- heavy metaliin viehtyneille. Jos maailmassa on yhtään oikeutta jäljellä niin tästä bändistä tulee vielä joskus ISO. Päivää aiemmin yhtye esiintyy iltamissa Tampereella.
www.portraitband.se
www.myspace.com/portraitmetal

Violencer: Nämä suomalaiset luottavat perinteiseen Testamentin, Exoduksen, Overkillin jne. kaltaisten rässibändien riffisateeseen. Ja totutustihan potkii! Aiemmin Inferal-nimellä toiminut ja nyt uuden demon julkaissut mökäläinen Violencer on kaikin puolin valmista kauraa levy-yhtiöille. Kyseessä ei siis ole pelkkä perushyvä rässipumppu, vaan helvetin iskeviä kappaleita vääntävä kööri. Necessary Evil!
www.violencer.net
www.myspace.com/violencer

Cast Iron: Pikakutsulla Cause for Effectiä paikkaamaan saapuneet herrat ovat rymistelleet kertaheitolla Suomen hevikartalle! Vuonna 2004 perustetun ryhmän MCD sisältää neljä biisiä rajua, perinteistä Heavy Metallia vaikuttajinaan mm. Running Wild, Manowar, Judas Priest, Saxon ym. Todella kovaa settiä!
www.myspace.com/castironheavymetal


"Promised Land of Heavy Metal" elokuvan ensi-ilta. Dokumentti tutkii hevimetallin syvintä olemusta ja kysyy: mitä mahtoi tapahtua kun hevimetallista tuli pienessä Suomessa niin uskomattoman iso juttu?
Suomihevin esi-isäksi tituleerattu Kimmo Kuusniemi haastattelee asiantuntijoita, muusikoita, faneja... Ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ainutlaatuinen filmi. Elokuva esitetään englanniksi, suomitekstit eivät ole vielä saatavilla.
www.promisedlandofmetal.com

Ja eihän se illan tarjonta tähän jää. Täyden kympin kunniaksi jaetaan - niin kauan, kun noita piisaa - yleisölle sisään tullessa ilmaiseksi samalla julkaisunsa saava 10 vuotta Mökää -tupla-CD, joka on täytetty mökäbändien kappaleilla. Tätä ei ole tulossa myyntiin mihinkään. Helppo tapa tutustua uusiin koviin nimiin, joskin joukossa on varsin nimekkäitäkin yhtyeitä ja näiden ennen julkaisemattomia kappaleita.
Paikalla myös distro Metal Warningin toimesta! Lisääkin spessuilua saattaa vielä tulla, jos ehtii...


Gloria
nk.hel.fi/gloria/

Metal Club Mökä
www.mcmoka.fi/

Keltainen Jäänsärkijä
www.kolumbus.fi/levykauppa