på svenska in english

TKY

TKY:n nakkikekkerit

Ajankohta

ti 18.11.2008 18:00 - 20:00

Sijainti

Otarannan kerhotila

Kuvaus

Vuoden vaihtuessa haetaan uusia toimijoita mielenkiintoisiin virkoihin ylioppilaskunnassa. Tule tiistaina 18.11. kello 18.00 Otarannan kerhotilalle kuulemaan minkälaisia haastavia tehtäviä ylioppilaskunnan piiristä löytyy. Nakkikekkereillä nykyiset toimijat esittelevät haettavia virkoja ja kertovat enemmän toiminnasta ja siitä miten virkoihin haetaan. Tarjolla on luonnollisesti nakkeja ja muuta pikku purtavaa. Esiteltävänä ovat paikat seuraavissa toimielimissä:

- Ylioppilaskunnan hallitus
- Edustajiston varapuheenjohtajisto
- Teekkarijaosto
- Museotoimikunta

Edessä on viimeinen vuosi Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskuntana, ja Aalto-yliopiston myötä vuodesta on tulossa tavallistakin mielenkiintoisempi!

Lyhyet tietopaketit haettavista tehtävistä alla, tule nakkikekkereille kysymään lisää!

  • Ylioppilaskunnan hallitus

TKY:n hallitus huolehtii ylioppilaskunnan päivittäisestä toiminnasta. Lisäksi hallitus on vahvasti mukana tulevan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan muodostamisessa. Lisää hallituksen tehtävistä ja hallitukseen hakemisesta voit lukea täältä.

  • Edustajiston varapuheenjohtajisto

Edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä elin. Edustajiston toimintaa johtaa puheenjohtaja, tukenaan kaksi varapuheenjohtajaa. Edustajiston puheenjohtajan tehtävistä voi lukea lisää TKY:n säännöistä.

  • Teekkarijaosto

Teekkarijaosto on teekkarisektorin käytännön toimija, joka koostuu sektorin hallitusvastaavan ja sihteerin lisäksi vapaaehtoisista tirehtööreistä sekä fuksimajurista. Teekkarijaoston toimijat ovat vastuussa sektorin ja suurimmaksi osaksi TKY:n tapahtumien järjestämisestä. Teekkarijaoston haku avataan marraskuun loppupuolella. Lisää tietoa teekkarijaostosta voit lukea täältä.

  • Museotoimikunta

Vapaaehtoisista teekkareista koostuva museotoimikunta vastaa Polyteekkarimuseon näyttelyn ylläpidosta ja kehittämisestä. Lisää tietoa museotoimikunnasta saa täältä.